Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer Szakmai Nap regisztráció

A megadott címre postán, illetve elektronikusan is eljuttatjuk a számlát.

Részvételi feltételek:

A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A részvételi díj tartalmazza a kávészünet fogyasztást, a programon való részvételt.
A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számlán minden esetben feltüntetjük a természetbeni juttatások mértékét.
A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtó nyilvános, a helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.
A részvételi díjról szóló számla a szolgáltatás nyújtást megelőzően kerül kiállításra a rendezvény előtt.

Lemondási feltételek:

A jelentkezések módosítását vagy lemondását írásban (e-mailben, vagy levélben) kell jelezni 2017. október 20-ig. A visszatérítés mértéke a 2017. október 20-a előtt beérkező lemondások esetén 100%. A 2017. október 20-a után beérkező lemondások vagy módosítások esetén visszatérítésre nincs mód, valamint a rendezvényen nem megjelenés semmilyen esetben sem mentesíti a jelentkezőt a részvételi díj 100%-nak kiegyenlítése alól, de helyettesítő személyt a rendezők elfogadnak.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja és magára kötelező érvényűnek tekinti.
A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

További információk:

Tel: +36-20-362-7889 / +36-1-801-8633
+36-20-402-6072 / +36-1-803-8750
E-mail: rendezveny@ghibli.hu

A Ghibli Kft. ügyfeleinek illetve a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetõinek Klubjának tagjai és a ChinaCham tagvállalatai és az MKT Logisztikai Szakosztály tagjai számára a kedvezményes díjunk: 9.900 Ft + ÁFA/fő