A Ghibli cégcsoport elnyerte a Business Superbrands díjat!

2014-ben hetedik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnod adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet.

A Bizottság döntése alapján 2014-ben cégünk, a Ghibli cégcsoport márkáját érdemesnek találta arra, hogy elnyerjük a Business Superbrands 2014 elismerést. Az elismerés tovább erősít bennünket fejlődési törekvésünkben, valamint példamutatásul szolgál partnereink számára a sikeres márkaépítéshez.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, hanem garanciát is nyújt üzleti partnereink számára a mindennapi választáshoz.

A díj olyan pozitív visszajelzés brandünkről, mely szakmai alapon emel ki bennünket a legjobbak közül. A díjat odaítélt bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják, márkánk a Ghibli eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölésben kizárólag szakmai szempontok alapján  részesültünk, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett.