A Ghibli Kft. a legelsők között bővítette flottáját az új generációs, Euro 6-os DAF XF típusú nyerges vontatóval!

A Ghibli Kft. 2014. március 18.-án hivatalosan is átvette a legkorszerűbb technológiával felszerelt Euro 6-os XF nyerges vontatót, mely a DAF zászlóshajója. Az új XF nyerges vontatóból az egész országban mintegy 20 db található, melynek gyártása 2013 tavaszán kezdődött.

Európában és Észak-Amerikában a megbízhatóságáról és hatékonyságáról elhíresült, Euro 6-os DAF XF-re jellemző az alacsony üzemeltetési költség és az optimalizált járműteljesítmény.

Az új PACCAR MX motor használatával, nem csak az üzemanyag-fogyasztás csökkenthető, hanem a légszennyezés mértéke is. Ezért a Ghibli Kft. környezettudatos lépésként, az országban az elsők között Euro 6-os XF típusú nyerges vontatóval bővítette flottáját a hosszú távú károsanyag kibocsájtás csökkentése érdekében.

A diagram is jól szemlélteti, hogy a fejlesztések eredményeként a légszennyezés mértéke az Euro 6-os PACCAR MX motorok alkalmazása esetén a legkisebb, melyhez aerodinamikus külső és modern, tágas belső tér párosul.

A Ghibli Kft. ezzel a legkorszerűbb technológiával felszerelt nyerges vontatóval kívánja még hatékonyabban és magasabb minőségben kiszolgálni ügyfelei igényeit.