A Ghibli Kft. idén is a pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozik

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

Így került kiválasztásra cégünk, a Ghibli Kft. is, mely ma Magyarországon a pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozik.
A Ghibli Kft. a Bisnode AAA tanúsítványát
kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, büszkén állíthatjuk, hogy a Ghibli Kft. csakúgy mint a jelenben, a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

AAA alló magyar