Átadtuk az összegyűlt adományokat

A Ghibli Kft. ismét meghirdette Karácsonyi Jótékonysági Akcióját, mellyel idén olyan gyermekeket ellátó intézeteknek, nagycsaládosokat támogató szervezeteknek, mélyszegénységben élő gyermekeknek juttattuk el az adományokat, ahol tudjuk, hogy nagy szükség van hozzájárulásunkra és biztosan jó kezekbe kerül a támogatás!

Az évről-évre megszervezett adománygyűjtő akciónkat elsősorban partnereink körében hirdettük meg, hogy az így összegyűlt felajánlásokkal rászoruló gyermekeknek és családoknak tehessük szebbé az ünnepeket.

Idén a Wesley Kincsei Általános Iskola mellett a csepeli Humán Szolgáltatások Igazgatóságát támogattuk, ahol három rászoruló családon tudtunk kiemelten segíteni, illetve a Nagycsaládosok Csepeli Egyesületét, hogy még több családnak szerezhessünk örömet.

A Ghibli Kft. munkatársai külön akció keretében járultak hozzá a jótékonysági akcióhoz, melynek keretein belül a Wesley Kincsei Általános Iskolának gyűjtöttünk projektorra, illetve konyhai használati eszközökre. A munkatársak támogatásával sikerült mindent megvásárolni, amire szüksége volt az iskolának.

Emellett rengeteg ruhaneműt, játékot és tartós élelmiszert is eljuttattunk a három intézménynek az összegyűlt adományokból.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden segítséget és adományt!