Értékes adomány a Ghibli Kft.-nek

Az idő a logisztikában az egyik legfontosabb kulcstényező. Birizló-Szabó Irén ezt a fogalmat ragadta meg festményében, melyet a Ghibli Kft.-nek adományozott. Büszkék vagyunk rá és irodánkban előkelő helyen őrizzük  műalkotását.

Az alkotó maga így vall a kép megszületéséről és a Ghiblihez való kötődéséről:

“A Mestertől hallottam a legjobb idő definíciót, amit minden szimbolikus szinten, és különböző modalistásokban, a legkülönbözőbb helyzetekben, a különféle érzelmi állapotokban is értelmezni tudok, használni lehet.

“Az idő az anyagnak az önmagához képest való elmozdulása.”

Ezen a képemen szaharai homokkal kevertem a homok színű festéket így alapoztam a képet. Erre helyeztem, rajzoltam föl az “Ígéretföldjéről”, Amerikából hozott óciáni homokkal kevert festéket, kört formázva.

Miért is adományozom ezt a képet a Ghiblinek? Sok barátot, kiváló embert ismertem meg az eltelt évek alatt itt. Rájöttem ez a kép a Ghiblinek jelenthet a legtöbbet, mert a szaharai homokot ők már a kezdetekben használták, mert a ghibli név szaharai forgószelet jelent. Ők már az elejétől szabályozzák a forgás energiáját. Most pedig megújulva, új időket mutatva kezdik élni életüket a világot összefogva, a világ számára egyedi módon. Itt a helye a képemnek. Kívánok sok erőt, sok örömöt mindenben nekik, nekünk.”

Birizló-Szabó Irén honlapja: www.eletkerek.hu