Karrier

 

Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során szerzett tapasztalat és lendületes munkatársaink együtt sikeressé tették a Ghibli cégcsoportot.

 

Ügyfeleink igényei folyamatosan új kihívások elé állítanak bennünket, ezért kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink szakmai és emberi hozzáállása, teljesítménye kiemelkedő legyen.

 

Munkatársaink értékei között a szervezeti elkötelezettség, a teljesítés igénye, a csapatmunka és együttműködés illetve igény a tanulásra, fejlődésre kiemelt helyen szerepel.

 

Kollégáink nagy hangsúlyt fektetnek a jövőt jelentő megoldások fejlesztésére. Szolgáltatásainkkal ügyfeleink versenyelőnyre tehetnek szert és gazdaságosabb, versenyképesebb működéshez juthatnak.

 

A Ghibli cégcsoporthoz lojális, annak céljaival azonosulni tudó, szakmailag magasan képzett, fejlődésre kész és képes hatékony profi munkatársakat keresünk.

 

Információ, kontakt: hr@ghibli.hu

Álláslehetőség
Álláslehetőség

Aktuális állásajánlataink

Karrierépítés

Milyen a jó álláspályázat?

Kiválasztási folyamat a Ghiblinél

Kiválasztási folyamat a Ghibliben

Jelentkezz adatbázisunkba

Önéletrajz és motivációs levél feltöltése

Ha nem konkrét pozícióra pályázik, de jelentkezni kíván a Ghibli Kft.-hez, juttassa el jelentkezését adatbankunkba és ha van az Ön végzettségének, érdeklődésének megfelelő betöltendő pozíció, önéletrajzát továbbítjuk az illetékes személynek.
A beérkezett pályázati anyagokat és személyes adatokat bizalmasan kezeljük!

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat és az általam feltöltött dokumentumokat a Ghibli Cégcsoport toborzási folyamata során feldolgozza az alábbiakban foglaltak alapján: Adatvédelmi tájékoztató pályázatot benyújtók részére és a www.ghibli.hu weboldal adatkezelési tájékoztatója.

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával!