HUNGRAIL Magyar Vasút 2018 Konferencia

2018. szeptember 13-án került megrendezésre a HUNGRAIL Magyar Vasút 2018 Konferencia, amelyen a Ghibli Kft. is képviseltette magát.
Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezető igazgatója előadást tartott a rendezvényen, valamint részt vett kerekasztal beszélgetésben is. Szóba került a magyar szállítmányozók szerepe és lehetőségei a Kína-Európa közötti szállítások esetében, valamint a hallgatóság választ kapott a vállalat állásfoglalásáról a vámkezelésekkel kapcsolatos szigorítások kapcsán.
A nemzetközi közúti és belföldi szállítások mellett a Ghibli Kft. főként Kínából Európa országaiba irányuló áruforgalom meghatározó részét bonyolítja légi, tengeri, illetve vasúti úton egyaránt.
A cég meghatározó szerepet tölt be a Távol-Keletről érkező árukat kezelő logisztikai szolgáltatók között. Egyedüli magyar vállalatként két világméretű logisztikai hálózatban, a Combined Logistics Networks-ben és a United Shipping INC-ben is képviselteti magát, emellett a Cosco Shipping International Freight Co., Ltd szerződött partnere.
Mára heti rendszerességgel 250-300 db 40’-es konténert és közel 300 tonna légi árut is érkeztet, vámkezel, raktároz és szállítmányoz tovább a legnagyobb európai nagyvárásokba.
Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne a Távol-keleti export vagy import légi, tengeri és vasúti szállítmányozási szolgáltatásainkról, keressen minket bizalommal.