Lean Fórum – Folyamatfejlesztési konferencia

A Kvalikon Kft. idén hetedik esztendeje rendezi meg az országos Lean Fórum – Folyamatfejlesztési Konferenciát, ahol a Ghibli Szállítmányozási Kft. támogatóként jelenik meg.

Lean Fórum – Folyamatfejlesztési Konferencián ismét találkozik egymással a Lean szakma számos meghatározó hazai szakembere, akik példákon keresztül mutatják be a Lean módszereket, azok gyakorlati megvalósítását és kérdéseit, továbbá lehetőség nyílik a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.

Az idei konferencia témája: Fókuszban a Lean Vezetés – Szervezetfejlesztés, Logisztika, Lean OfficeIdőpont: 2014. Április 10-11. Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest Dayka Gábor u. 3.

Az elmúlt évben közel 100 vállalattól mintegy 1000 résztvevő látogatott el szakmai programokra és a konferenciát követő tréningekre, Best Practice Fórum eseményekre. A konferencia remek lehetőséget biztosít az egymás közötti tapasztalatcserére, Benchmarkingra, a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.

További információk>>>