Megérkezett Kínából az egészségügyi szállítmány

A CECZ és a Ghibli közös szervezésében ma reggel sikeresen megérkezett Kínából a közel 70 tonnányi orvosi eszközt és egészségügyi védőfelszerelést tartalmazó légi áru. Az általunk kezelt légi palettákon többek között 3.000.000 db maszk, 100.000 db korona vírus teszt, 86 db lélegeztetőgép mellett orvosi kesztyűk és infra hőmérő volt összecsomagolva.

Cégcsoportunk Kínában tartózkodó kollégái az elmúlt napokban nagy erőkkel azon dolgoztak, hogy a Magyarország Kormánya által megrendelt áruk pontosan, az elvárt határidőre beszerzésre, összecsomagolásra és kiszállításra kerüljenek a sencseni repülőtérre, ezt követően pedig Magyarországra érkezzenek.

A Ghibli Cégcsoport feladata ebben a kiemelten fontos projektben az import légi szállítmány érkeztetése, vámkezelése, raktározási árukezelése és belföldi árutovábbítása volt. A légi paletták cégünk új, 1 300 nm-es raktárunkban lettek lekezelve, ami a BUD Cargo City-ben található.

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy vállalatunk részt vehetett egy ilyen kiemelten fontos projekt megvalósításában.

További információk: https://www.origo.hu/itthon/20200324-orbanviktor-ujabb-jelentos-szallitmany-erkezeset-jelentette-be.html