SEBESSÉGVÁLTÁS AZ AUTÓIPARBAN

Az autóiparban a termelés folyamatos, ezért a megbízható anyagellátás megvalósítása mindig nagy kihívást jelent a logisztikának. Az iparágnak zökkenőmentes logisztikára van szüksége, hogy minden előre, illetve utólag összeszerelt alkatrész a legapróbb csavartól kezdve a megfelelő helyen a megfelelő időben lehessen.

A 2017. december 5.-én tartott Sebességváltás az Autóiparban Szakmai Konferencián többek között arról is szó esett, hogy a korszerű logisztikai folyamatok mellett, a fejlett informatikai infrastruktúra kialakítása is kulcsfontosságú.

Megbízható, több éves tapasztalattal rendelkező autóipari raktár-logisztikai beszállítóként Szabó Zoltán a Ghibli Kft. ügyvezető igazgatója egy kerekasztal beszélgetés keretein belül csatlakozott az E-autók, e-töltők, önvezető autók, alternatív technológiák témájának megvitatásába.

A konferencián szó volt többek között a hazai autóparkok állapotáról, az értékesítési piac helyzetéről, de természetesen az e- és az autonóm autók jelentette kihívásokról is.