Szállítmányozási megoldások a koronavírus idején

A COVID-19 vírus nem csak az egészségre, hanem a gazdaságra is jelentős hatással van. A Ghibli Cégcsoport vezetése folyamatosan követi és értékeli az aktuális helyzetet az ellátási láncra, gyártásra és beszállítókra gyakorolt hatások szempontjából, jelezve ügyfeleinek, hogy segítségünkre továbbra is számíthatnak.

Megnövekedett kapacitás

A vállalat teljes kapacitással dolgozik és naponta indít járatokat közúton egész Európába, komplett, rész- és gyűjtőrakományokkal egyaránt.

Amiben további támogatást tudunk nyújtani:

 • szabad raktárkapacitást tudunk biztosítani a megnövekedett készletek elhelyezésére:
  • több, mint 33.000 nm raktárterület Budapest szívében
   • 16 500 nm-es raktárterület a csepeli telephelyen
   • 16 700 nm-es raktárterület a Szabadkikötő területén
   • 1 300 nm raktár a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren
  • belföldi szállításaink továbbra is zavartalanul működnek,
  • folyamatos információ nyújtást biztosítunk a szállítmányok rakodásáról és helyzetéről,
  • gépjárművezetőinket óvintézkedési tanácsokkal láttuk el és a szükséges védőeszközöket biztosítottuk számukra,
  • ügyfélkapcsolati kollégáink továbbra is a megszokott munkaidő beosztás szerint állnak rendelkezésére.

 

Segélyszállítmányok

A CECZ és a Ghibli közös szervezésében érkeztek és érkeznek meg Kínából az orvosi eszközt és egészségügyi védőfelszerelést tartalmazó légi áruk.

A Ghibli Cégcsoport feladata ebben a kiemelten fontos projektben az import légi szállítmány érkeztetése, vámkezelése, raktározási árukezelése és belföldi árutovábbítása. A légi palettákat a Ghibli új, 1.300 nm-es raktárában kezelik le. Az állami egészségügyi elosztóközponttal együttműködve az árukat innen szállítják tovább a rendeltetési helyekre.

Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja

A Ghibli Cégcsoport támogatja Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubját, amely logisztikai, raktározási, beszerzési és supply chain vezetőket tömörítő egyesület. A Klub 2008-as megalakulása óta több mint 120 taggal rendelkezik, akik számára a szakmai szövetség kapcsolatépítési, szakmai fejlődési lehetőséget biztosít.

A Klub elkötelezett célja, hogy ebben a helyzetben is kiálljon tagjaiért, segítsék és támogassák egymást, hogy a krízishelyzet alatt és elmúltával zökkenőmentesen haladjon a cégek működése. Ennek elősegítésére a Klub 2 hetente ingyenes online konferenciát rendez tagjai számára, ahol megoszthatják tapasztalataikat és kikérhetik szakértők véleményét. Bővebb információ a csatlakozásról: nlvklub@nlvklub.hu