Tovább bővítette raktár logisztikai kapacitásait a Ghibli Cégcsoport

2019. március elején újabb raktári helyiséggel bővült a Ghibli Cégcsoport, így már több mint 30.000 négyzetméternyi terület áll ügyfeleink rendelkezésére.

A szerződött megbízóink által adott forgalom növekedésének és az újonnan érkező partnerekkel kötött hosszútávú stratégiai szerződéskötéseknek köszönhetően szükségessé vált – a vállalat székhelyén lévő 15.000 m2-es beltéri raktáron és 6.500 m2 kültéri tároló területen felül – egy másik 4.500 m2-es galériával ellátott terület bérlése.

Ezt követte idén márciusban újabb 4.000 m2-es raktárbérlemény a Budapest Dock Szabadkikötő Logisztikai és Ipari Park területén.

Az új raktárhelyiség igénybevételének célja az egyre növekvő ügyféligények még színvonalasabban kiszolgálása mellett, a BAUHAUS SZAKÁRUHÁZAK Kereskedelmi Bt.-vel kötött raktár-logisztikai és szállítmányozási együttműködési megállapodás.

A három raktárépületnek köszönhetően különböző típusú áruk tárolására tudunk lehetőséget biztosítani. A klasszikus palettás tároláson kívül, a tömbös árukezelésre is nagyobb terület áll rendelkezésre. Így nem csak alap raktározási folyamatokban tudjuk támogatni partnereinket, speciális címkézési, összeszerelési, és szoftvertelepítési feladatokat is vállalunk.

A növekedés azonban nem ért véget, újabb nagyszabású beruházás vette kezdetét, melyről a hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.