ÚJABB ELISMERÉST KAPOTT A GHIBLI KFT.

A Ghibli Kft. idén ismét elnyerte a legkiválóbb magyar márkák díját, a MagyarBrands címet.

A MagyarBrands program immáron tizedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.

A szakmai zsűri kizárólag olyan hazai márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

A MagyarBrands zsűrije mindegyik kategóriát először három kritérium alapján osztályozza, majd ezután kategóriánként különböző kiválasztási szempontokat vesznek figyelembe. A szakmai bizottság által értékelt három alapkategória a következő: az identitás, mely a márka kötődését jelenti az országhoz; a reputáció, amely a márka elismertségét figyeli a fogyasztók körében; a márkaépítés szempontja pedig a legjobb hazai márkaépítési gyakorlatokat vizsgálja.

Nagy megtiszteltetés és büszkeség a Ghibli Kft. számára, hogy a fogyasztók és szakértők egyhangú véleménye alapján cégünk második alkalommal is kiérdemelte ezt a magas rangú elismerést.