Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezetője Üzleti Etikai Díj elismerést adott át

17. alkalommal hirdették meg az Üzleti Etikai Díjat, melyet László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője hozott létre. A díj az évek során egyre nagyobb elismerésnek számít a magyarországi vállalatok körében, fontos és kiemelkedő szerepet tölt be az üzleti életben, az etikusan működő cégek elismerésében vállal kimagasló szerepet. Az idei megmérettetésen az eddigi 64 díjazott cég után újabb 10 magyarországi bejegyzésű vállalat vehette át az elismerést.

A díjat évente egyszer az alapítókból, valamint a korábbi években díjat kapott vállalatok vezetőiből álló zsűri ítéli oda.

A Ghibli Kft. 2015-ben középvállalati kategóriában Üzleti Etikai Díj elismerésben részesült, így idén cégünk ügyvezető igazgatója, Szabó Zoltán örömmel fogadta el az alapítók megtisztelő felkérését a zsűriben és az ünnepélyes díjátadóban való részvételre.

A gazdasági szervezetek, kamarák és egyéni jelölések eredményeképpen ebben az évben 46 cég adott be értékelhető pályázatot: 25 kisvállalat, 7 középvállalat, 6 nagyvállalat és 8 multinacionális vállalat.

Gálavacsora keretein belül hirdették ki a nyertes vállalatokat, 2016-ban a zsűri 10 vállalatot talált érdemesnek az Üzleti Etikai Díjra. Szabó Zoltán a 10 nyertes vállalat közül két idei díjazottnak adhatta át a díjat. Kisvállalati kategóriában a Vitaking Kft.-nek és multinacionális vállalat kategóriában a Mapei Kft.-nek.

Gratulálunk az idei elismerésekhez!