Világpiaci és magyar trendek – Merre tart a logisztikai piac?

A megadott címre postán, illetve elektronikusan is eljuttatjuk a számlát.

Részvételi feltételek:

A részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A részvételi díj tartalmazza a kávészünet fogyasztást, a programon való részvételt.
A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét.
A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtó nyilvános, a helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.

Lemondási feltételek:

A jelentkezések módosítását vagy lemondását írásban (e-mailben, vagy levélben) kell jelezni 2018. november 15-ig. A visszatérítés mértéke a 2018. november 15-e előtt beérkező lemondások esetén 100%. A 2018. november 15-e után beérkező lemondások vagy módosítások esetén visszatérítésre nincs mód, valamint a rendezvényen nem megjelenés semmilyen esetben sem mentesíti a jelentkezőt a részvételi díj 100%-nak kiegyenlítése alól, de helyettesítő személyt a rendezők elfogadnak.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja és magára kötelező érvényűnek tekinti.

További információk:

Tel: +36-20-402-6072 / +36-1-803-8750
E-mail: nlvklub@nlvklub.hu

A Ghibli Kft. jelenlegi ügyfeleinek, illetve a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetõinek Klubjának tagjai, a ChinaCham tagvállalatai és az MKT Logisztikai Szakosztály tagjai számára a kedvezményes díjunk: 9.900 Ft + ÁFA/fő