Skip to content

Társadalmi felelősségvállalás

Csepeli általános iskolát támogattunk

A csepeli Lajtha László Általános Iskolát támogattuk két raklapnyi adományunkkal.Az iskolának több százezer forint értékben
Tovább

Több száz doboz tartós élelmiszert és higiéniai terméket adományoztunk és juttattunk el a magyar-ukrán határra

A pénteki nap folyamán elszállítottuk a Ghibli és partnereink által felajánlott adományokat a magyar-ukrán határra, a
Tovább

Hagyományos karácsonyi jótékonysági akciónk keretében idén a Heim Pál Gyermekkórházat segítettük

A Ghiblinél hagyomány, hogy minden év decemberében kollégáink és partnereink segítségével karácsonyi jótékonysági akciót indítunk.
Tovább

„Passzold vissza tesó!” – Avagy mobiltelefonnal a csimpánzokért és a gorillákért kampány

A Ghibli lett a környezet- és természetvédelemmel, elsősorban a főemlősök védelmével foglalkozó Jane Goodall Intézet
Tovább

Nagy mennyiségű kéz- és felületfertőtlenítő kendőt adományoztunk a koronavírus elleni védekezés elősegítéséhez

A koronavírus járvány negyedik hulláma újabb megfertőződéseket okozott Magyarországon is, ezért több tízezer csomag prémium
Tovább

Fiatal, tehetséges és sikeres mérnököket támogatunk!

A Ghibli Kft. kiemelt szerepet vállal a sportesemények támogatásában. Idén elköteleztük magunkat a Formula Student
Tovább

Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja

A Ghibli ügyvezető-tulajdonosa, Szabó Zoltán által életre hívott Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja logisztikai, raktározási, beszerzési és supply chain vezetőket tömörítő egyesület.

A Klub 2008-as megalakulása óta több mint 120 taggal rendelkezik, akik számára a szakmai szövetség kapcsolatépítési, szakmai fejlődési lehetőséget biztosít.

A klub a logisztikai szakma fejlődésének elősegítésére alakult, hogy olyan önkéntes és emberi kapcsolatokon alapuló közösséget hozzon létre, ahol a tagok egymást segítve törekszenek arra, hogy munkájuk könnyebbé, eredményesebbé és professzionálisabbá váljon. Az NLV Klub fő célja, hogy elősegítse a logisztikai szakma fejlődését, inspirálja és támogassa a logisztikai területén dolgozó szakembereket.

Ennek jegyében kerül megrendezésre minden évben – immár 15 éve – a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Konferenciája, ahol a logisztika legkiválóbb szakemberei, a szakma krémje találkozik, mintegy 300 fő. A résztvevők izgalmas előadásokon és workshopokon inspirálódhatnak, illetve olyan partnerekkel találkozhatnak, akiktől legújabb logisztikai vagy raktártechnikai megoldásaikat rendelhetik a jövőben.

A logisztikai szakma tehetséggondozása érdekében hozta létre az NLV Klub a Logisztikai Csapatbajnokságot, melyet 2021-ben már kilencedik alkalommal hirdetett meg felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói részére. A csapatbajnokságon résztvevő hallgatók négy fordulón keresztül mérik össze tudásukat különböző logisztikával kapcsolatos feladatokban, 1.200.000 Ft. összdíjazásért és egyéb nyereményekért.