Skip to content

Raktárbérlés Debrecenben: A Ghibli Kft. logisztikai megoldásai

A Ghibli Logisztikai -és szállítmányozó cég hosszú évek óta nyújt megbízható és professzionális logisztikai szolgáltatásokat ügyfeleinek. A következő években Debrecen logisztikai potenciálja jelentősen növekedni fog, mivel számos nagy kínai és koreai vállalat települ ide, valamint a BMW új gyára is itt épül.

Ezzel párhuzamosan cégünk is fejlődik: 2025 első negyedévében további 20.000 m²-rel bővítjük raktárkapacitásunkat Debrecenben, közvetlenül a nagy nemzetközi vállalatok szomszédságában. Ezzel a bővítéssel célunk, hogy még több ügyfelünk számára biztosítsunk rugalmas és kedvező raktárbérlési lehetőségeket, amelyek hozzájárulnak üzleti tevékenységük sikeréhez.

Raktárterületünk jelenlegi kapacitása és elhelyezkedése

A Ghibli jelenlegi raktárterülete 10.000 m²-en helyezkedik el a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén, ami kiváló lehetőséget biztosít az áruk gyors és hatékony mozgatására. A közvetlen reptéri kapcsolat révén ügyfeleink egyszerűen és gyorsan juttathatják el termékeiket a világ bármely pontjára, minimalizálva a szállítási időt és költségeket. Ez a logisztikai előny különösen fontos a nemzetközi kereskedelemben tevékenykedő cégek számára, akik versenyképességüket a gyors és megbízható szállítási megoldásokkal kívánják növelni.

A raktár közvetlen vasúti kapcsolattal is rendelkezik, iparvágánnyal, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű áruk közúti teherforgalom nélküli mozgatását. Ez a környezetbarát megoldás nemcsak hatékony, hanem fenntartható is, mivel csökkenti a közúti forgalmat és az azzal járó károsanyag-kibocsátást. Az autópálya és főútvonalak közelsége további előnyt jelent: az M35-ös autópályára, valamint a 4-es és 47-es főútvonalakra való könnyű fel- és lehajtási lehetőség gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a raktárunkhoz.

A cég az infrastruktúra kialakítása során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a nyergesvontatókkal és túlméretes járművekkel is könnyen megközelíthető legyen a terület, így bármilyen logisztikai igényre megoldást tud kínálni. Ezek az előnyök együttvéve biztosítják, hogy raktárbérlés Debrecenben a lehető legkedvezőbb feltételek mellett történjen, maximális rugalmasságot és hatékonyságot biztosítva ügyfeleink számára.

Bővítési tervek 2025-re

A Ghibli Logisztikai -és szállítmányozó cég folyamatosan törekszik arra, hogy lépést tartson a növekvő piaci igényekkel és továbbfejlessze szolgáltatásait. Ennek jegyében 2025 első negyedévében további 20.000 m²-rel bővítjük raktárkapacitásunkat Debrecenben. Az új raktárterület közvetlenül a már meglévő raktárak mellett kerül kialakításra, a nagy kínai cégek szomszédságában. Ez a bővítés nemcsak a cég kapacitását növeli, hanem még több ügyfél számára nyújt lehetőséget a raktárbérlés Debrecenben kedvező feltételekkel történő igénybevételére.

A bővítés stratégiai jelentősége megkérdőjelezhetetlen. Debrecen vonzereje folyamatosan nő a nemzetközi vállalatok számára, különösen a kínai és koreai cégek részéről. Az új, 20.000 m²-es raktárterület közvetlen közelében olyan nagyvállalatok találhatóak majd, mint a CATL, a SEMCORP, az EcoPro és a Halms. Ez a közelség elősegíti az együttműködést és a gyors logisztikai folyamatokat, melyek elengedhetetlenek a globális piacokon történő sikeres működéshez.

Továbbá, a BMW új gyárának építése Debrecenben szintén hatalmas potenciált rejt magában. A gyár nemcsak a helyi gazdaságot erősíti, hanem a logisztikai szektort is fellendíti. A Ghibli Logisztikai -és szállítmányozó cég raktárkapacitásának bővítése révén felkészülünk arra, hogy kielégítsük a növekvő igényeket, és támogatást nyújtsunk a BMW-hez és más nagyvállalatokhoz kapcsolódó logisztikai folyamatokban.

Ez a bővítés lehetőséget teremt számunkra, hogy tovább növeljük szolgáltatásaink színvonalát és még inkább hozzájáruljunk ügyfeleink sikeréhez. A raktárbérlés Debrecenben a jövőben is kiemelt jelentőségű lesz, és a cég elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink számára a legmodernebb és leghatékonyabb logisztikai megoldásokat biztosítsa.

Komplex logisztikai szolgáltatások

A Ghibli Logisztikai -és szállítmányozó cég különlegessége a széles körű és professzionális logisztikai szolgáltatásokban rejlik. Raktáraikban modern anyagmozgató eszközökkel biztosítja a normál, túlméretes és túlsúlyos áruk, valamint konténerek kezelését. Ezzel garantálják, hogy minden típusú áru gyorsan és hatékonyan mozgatása megoldható, legyen szó bármilyen speciális logisztikai kihívásról.

Kiemelt szolgáltatásuk a teljes körű vámügynöki tevékenység, melyet több mint 15 különböző vámengedéllyel végzik. Ez magában foglalja a vámkezelést, az áru behozatalának és kivitelének adminisztratív teendőit, valamint a vámszabályok betartását. Vámirodai jelenlétünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink gyorsan és zökkenőmentesen intézhessék vámügyeiket, minimalizálva az esetleges késedelmeket és bürokratikus akadályokat.

A komplex logisztikai szolgáltatások részeként 400+ m² irodahelyiséget kínálnak, amely igény esetén tovább bővíthető. Ezek az irodák lehetőséget biztosítanak ügyfeleik számára, hogy közvetlenül a raktár mellett, kényelmesen intézhessék üzleti ügyeiket, és azonnali hozzáférést kapjanak az árukhoz és a logisztikai folyamatokhoz.

Raktáraikban modern technológiákat alkalmaznak, amelyek közé tartozik a korszerű, alacsony fogyasztású LED világítás, mely energiahatékony működést biztosít. Emellett három szintes, szekcionált ipari kapu és négy liftes rakodóplatform áll rendelkezésre, amelyek 10 tonna teherbírással és dokkolókapuval segítik az áruk gyors és hatékony rakodását.

A Ghibli Logisztikai -és szállítmányozó cég elkötelezett amellett, hogy ügyfeleik számára a legmagasabb színvonalú logisztikai szolgáltatásokat nyújtsa. A raktárbérlés Debrecenben lehetőséget kínál arra, hogy partnereink kihasználhassák a komplex logisztikai szolgáltatások nyújtotta előnyöket, növelve ezzel saját hatékonyságukat és versenyképességüket.

Infrastruktúra és kiegészítő szolgáltatások

A Ghibli Logisztikai -és szállítmányozó cég raktárai a legmodernebb infrastruktúrával és kiegészítő szolgáltatásokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják az áruk biztonságos és hatékony kezelését. Raktáraik korszerű, alacsony fogyasztású LED világítással vannak felszerelve, ami nemcsak energiahatékony, hanem környezetbarát megoldás is. Ez a világítási rendszer garantálja a megfelelő megvilágítást a nap bármely szakában, elősegítve a munkavégzést és növelve a biztonságot.

Az ipari kapuik három szintes, szekcionált kialakításúak, méreteik 4×4,5 méter, amelyek lehetővé teszik a nagyobb méretű áruk könnyű be- és kirakodását. Ezen kívül négy liftes rakodóplatform is rendelkezésre áll, amelyek 10 tonna teherbírással és dokkolókapuval (2,75×3 méter) rendelkeznek, így a rakodási folyamatok gyorsan és hatékonyan végezhetők el. Ez különösen fontos a túlméretes és túlsúlyos áruk kezelésénél, ahol a pontosság és a gyorsaság alapvető követelmény.

A biztonságot tűzjelző-, hő- és füstelvezető rendszerük biztosítja, amely megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Ezen rendszerek folyamatos felügyelete és karbantartása garantálja, hogy a raktárakban tárolt áruk maximális biztonságban legyenek.

Továbbá raktáraik 12 méteres belmagassággal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a tér optimális kihasználását és a magasraktározást. Az 5 tonna/m² padlóterhelés biztosítja, hogy a legnehezebb áruk is biztonságosan tárolhatók és mozgathatók legyenek. Az iroda- és szociális blokkok kényelmet és funkcionalitást nyújtanak ügyfeleik számára, lehetőséget biztosítva a helyszíni adminisztrációra és a pihenésre.

A Ghibli Logisztikai -és szállítmányozó cég raktárbérlési lehetőségei Debrecenben tehát kiemelten kedvező konstrukciókat kínálnak ügyfeleik számára. Raktáraik elhelyezkedése és infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy partnereik gyorsan és hatékonyan bonyolíthassák le logisztikai folyamataikat, minimalizálva az idő- és költségráfordítást. Bérelhető területeik csarnokonként és egyben is elérhetők, így minden igényt kielégítő megoldásokat kínálnak, legyen szó kis- vagy nagyvállalkozásokról.

A raktárterület közvetlenül kapcsolódik a Debreceni Nemzetközi Repülőtérhez, valamint az iparvágányokhoz, amely lehetővé teszi az áruk gyors és hatékony szállítását légi és vasúti úton egyaránt. Az autópálya és főútvonalak közelsége szintén biztosítja a rugalmas közúti hozzáférést, így ügyfeleik bármely szállítási módot könnyedén igénybe vehetnek.

Raktáraink nyergesvontatókkal és túlméretes járművekkel is könnyen megközelíthetők, ami különösen fontos azoknak a cégeknek, amelyek nagyobb méretű árukat mozgatnak. A kiváló infrastruktúra és az egyszerű hozzáférés biztosítja, hogy a raktárbérlés Debrecenben minden logisztikai igényt kielégítsen.

Béreljen raktárterületet kiemelten kedvező konstrukcióban Debrecenben, ahol a korszerű infrastruktúra és a stratégiai elhelyezkedés egyaránt garantálja a hatékony logisztikai megoldásokat!