Skip to content

Nagy mennyiségű kéz- és felületfertőtlenítő kendőt adományoztunk a koronavírus elleni védekezés elősegítéséhez

A koronavírus járvány negyedik hulláma újabb megfertőződéseket okozott Magyarországon is, ezért több tízezer csomag prémium minőségű kéz- és felületfertőtlenítésre egyaránt alkalmas fertőtlenítő kendőt juttattunk el oktatási, egészségügyi intézményeknek és önkormányzatoknak.

Az összesen több tízmillió forint értékű adományból a székhelyünkhöz közeli, XXI. kerületi intézményekhez juttattunk el először nagyobb mennyiséget. Csepel Önkormányzata, egy általános iskola, egy óvoda, egy bölcsőde, a családok átmeneti otthona, egy gyermekotthon, valamint a csepeli Tűzoltóság is részesült adományunkban.

Nemrég átadott raktárunk Vecsésen, míg a CECZ cégcsoport épülő raktára Vácon van, így természetesen a vecsési és a váci önkormányzatnak is jelentősebb mennyiséget szállítottunk ki, amiket szétosztottak az átaluk választott intézményeknek.

Facebook oldalunkon egy felhívást tettünk közzé, ahol arra kértük követőinket, hogy ajánljanak további olyan intézményeket, ahol szükség van adományunkra. A több mint 700 beérkezett hozzászólás alapján további két általános iskolába, két óvodába és egy bölcsődébe szállítottunk ki fertőtlenítő kendőket.