Skip to content

Új Ford F-MAX kamionokkal bővült flottánk

Megérkeztek gyönyörű, új Ford F-MAX kamionjaink, melyeket még további járművek fognak követni flottánk fiatalon tartásának érdekében.

Az új járművek mind felszereltségükben, mind pedig kialakításukban sofőr kollégáink maximális kényelmét szolgálják majd.

A most beszerzett vontatókról Szloboda Lászlót, a Ghibli flottáját üzemeltető Vere Gestum Kft. cégvezetőjét kérdezte a fordtrucks.hu.

Meggyőző tesztidőszak

„Először akkor kerültünk közelebbi kapcsolatba a Ford Trucks F-MAX típussal, amikor tavaly júliusban kipróbálási céllal nálunk vendégeskedett egy ilyen tesztjármű” – kezdte Szloboda László, a Vere Gestum Kft. cégvezetője. „Olyannyira elégedettek voltunk ezzel a vontatóval, hogy később a flottánk tagjává vált és január közepén munkába állítottunk még hat F-MAX modellt. Döntésünk során figyelembe vettük az ár-érték arányt, a szállítási feltételeket és határidőt, az üzemanyag-fogyasztást, a megbízhatóságot, a szervizhátteret, a várható értékállóságot és más üzemeltetők véleményeit. Továbbá az is fontos szerepet játszott, hogy régóta jó kapcsolatot ápolunk a Delta-Truck Kft.-vel többek között járműbérlés, használtautó-értékesítés és szervizelés terén” – tette hozzá a cégvezető.

Remekül helytállnak

„Az F-MAX vontatóink Európa-szerte teljesítik fuvarfeladataikat, és ennek során mind üzemeltetői, mind gépjárművezetői szempontból elégedettségre adnak okot. Gépkocsivezető munkatársaink kedvelik a típus kezelhetőségét, kényelmét, valamint motor- és menetteljesítményét, említésre érdemes műszaki hibákról pedig nem tudunk beszámolni” – magyarázta Szloboda László.

Biztos háttérrel

„Új F-MAX járműveinkre 3+1 éves karbantartási szerződést kötöttünk, amely kiszámíthatóságot és biztonságot nyújt a nemzetközi feladatokat ellátó eszközök üzemeltetéséhez. Szolgáltatásunk minőségi színvonalának fenntartásához vagy további javításához elengedhetetlen, hogy egy esetleges műszaki problémát a leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjunk. A Delta-Truck Kft. szervizéről csak elégedetten tudunk nyilatkozni az ott dolgozó munkatársak szakértelmét és rugalmasságát, valamint a műhely felszereltségét illetően is. Mindezek hatására már megrendeltünk további 13 F-MAX vontatót, amelyek várhatóan nyár elejére megérkeznek. Bízunk benne, hogy ez a húsz Ford Trucks tehergépkocsi sokáig segítségünkre lesz abban, hogy minőségi, piacképes szolgáltatást nyújthassunk és tovább növelhessük eredményességünket, illetve hatékonyságunkat” – összegezte a Vere Gestum Kft. cégvezetője.