Skip to content

Minden, amit tudnod kell a Ghibli Szállítmányozási Kft.-ről

Előző bejegyzésünkben a fuvarozás menetéről és a fontosabb lépésekről volt szó, amit érdemes elolvasni!

Most pedig bemutatjuk a Ghibli csapatát és a vállalat célját.

A Ghibli Szállítmányozási Kft.

A Ghibli Szállítmányozási Kft. egy magyarországi szállítmányozással és logisztikai szolgáltatásokkal foglalkozó cég.

Áruszállítással, fuvarozással és logisztikai megoldásokkal foglalkozunk.

Feladataink közé tartoznak a fuvarszervezés, a teherautók, kamionok vagy konténerek bérlése, a raktározás, a szállítási útvonalak tervezése, a logisztikai tanácsadások és ezekhez kapcsolódó tevékenységek.

Miért fontos egy szállítmányozással foglalkozó vállalkozás?

A szállítmányozási- és logisztikai vállalatok, fontos szerepet játszanak a gazdaságban és a kereskedelemben. Mutatjuk hogyan:

 • áruk szállítása: a szállítmányozási vállalkozások segítenek az áruk hatékony és biztonságos kiszállításában. Az üzletek, gyártók és vásárlók számára, akiknek árucikkeket kell mozgatniuk nap, mint nap.
 • logisztikai szolgáltatások: a logisztikai vállalkozások hatékony megoldásokat kínálnak az árukezelés, raktározás és szállítás terén is. Segítik optimalizálni a szállítási folyamatokat és csökkenteni a velejáró költségeket.
 • kapcsolódó szolgáltatások: gyakran kínálnak a szállítmányozáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat is. Például raktározást, logisztikai tanácsadást és fuvarszervezést.

Szállítmányozás és a környezet

A logisztikai szolgáltatások mellett, a környezetünk és a gazdasági fejlődés is fontosak az ilyen típusú vállalkozásoknál.

 • gazdasági hozzájárulás: gazdasági növekedést és munkahelyteremtést generálnak. Sok iparágat támogatnak, köztük a kereskedelmet, a gyártást és az agrár munkakörnyezetet is.
 • környezetbarát megoldások: egyre több szállítmányozási cég fektet be környezetbarát és fenntartható megoldásokba. Mint az alacsony kibocsátású járművek használata vagy alternatív üzemanyagok alkalmazása.
 • globalizáció támogatása: hozzájárulnak a világ különböző pontjai közötti kereskedelemhez és kapcsolatokhoz. Ezzel segítve a globalizációt.
 • versenyképesség: Az üzletek és gyártók versenyképesebbek lehetnek azzal, hogy megbízható és hatékony szállítmányozási partnerekkel kötnek szerződést.

Amit képviselünk

A vállalat egyik fontos elkötelezettsége a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránti ragaszkodás.

Ennek érdekében a Ghibli csapata az alacsony kibocsátású járművek és az alternatív üzemanyagok alkalmazásával igyekszik csökkenteni a környezeti hatásokat. Mindemellett hatékony szállítási megoldásokat nyújtanak a leendő és meglévő ügyfeleiknek.

A Ghibli Szállítmányozási Kft. számára az ügyfelek elégedettsége és az áruk biztonságos és időbeni szállítása kiemelt prioritást élvez.

Professzionális csapatuk és modern flottájuk segíti őket abban, hogy ezeket a célokat megvalósítsák, és szilárd alapot teremtsenek a hosszútávú üzleti kapcsolatok elérésében.

Az ideális partnerek

A cég olyan vállalatoknak lehet optimális partner, akik számára fontos az áruk hatékony szállítása és a logisztikai megoldások biztosítása.

 • kereskedelmi vállalkozások: azok a cégek, akik árut szállítanak vagy fogadnak be. Kereskedelmi termékek forgalmazásával foglalkoznak. Például üzletek, online kiskereskedők.
 • gyártók: a termelőknek rendszeres szállításra van szükségük. Ilyenek az alapanyagok és késztermékek, és a Ghibli fuvarszervezésben és logisztikában segíthet nekik.
 • nagy- és kisvállalatok: mind a nagyvállalatok, mind a kis- és középvállalkozások számára relevánsak a Ghibli szolgáltatásai.
 • raktárak és logisztikai központok: az olyan épületek, ahol raktározással és áruk mozgatásával foglalkoznak, a Ghibli szállítmányozási megoldásaira bártan támaszkodhatnak.
 • export-import vállalatok: azok a cégek, akik nemzetközi szállítási és logisztikai szolgáltatásokat vesznek igénybe a globális kereskedelmi tevékenységeikhez.
 • élelmiszeripar: az élelmiszertermékeket gyártó és forgalmazó vállalatoknak szigorú előírásoknak és hatékony logisztikai megoldásoknak kell megfelelniük. És a Ghibli ebben segíthet nekik.

Társadalmi felelősségvállalás

Ghibli Szállítmányozási KFT - társadalom

A Ghibli Szállítmányozási Kft. aktívan részt vesz a környezetvédelmi kezdeményezésekben és az energiatakarékosságban.

A vállalat együttműködik helyi közösségekkel és jótékonysági szervezetekkel. Segítenek azoknak, akik rászorulnak, és aktívan részt vesznek olyan kezdeményezésekben, ahol elősegíthetik a helyi közösségek fejlődését.

Elkötelezett az egészséges és biztonságos munkahelyi környezet kialakítása iránt. És az emberi erőforrások fejlesztése és támogatása terén is érdekelt. Az alkalmazottak jólétére és fejlődésére helyezik a hangsúlyt.

A vállalat etikus és tisztességes üzleti gyakorlatokat követ, és elkötelezett az üzleti integritás és a tisztesség iránt. A leendő ügyfelek és partnerek maximális bizalomra számíthatnak.

Munka a Ghiblinél

A Ghibli Szállítmányozási Kft.-nél a különböző munkatípusok magukba foglalják a fuvarozási és logisztikai szakembereket, akik felelősek az áruk hatékony szállításáért és a logisztikai folyamatok menedzseléséért.

A munkát vállalók között megtalálhatók a raktárosok és anyagmozgatók, akik a raktározási és árukészletezési folyamatokat irányítják. Emellett az adminisztratív munkatársak gondoskodnak a dokumentációk kezeléséről és az ügyfélkapcsolatokról.

A Ghibli továbbá olyan pozíciókat is kínál, mint az ügyfélszolgálati munkatársak, akik az ügyfelek kérdéseire és igényeire válaszolnak.

Lehetővé teszi a vállalat, hogy a különböző igényeket kiszolgálja és hatékonyan működjön az áruszállítás és logisztika világában. Az alkalmazottak szakértelme kulcsfontosságú a Ghibli sikerességében és ügyfelei elégedettségéhez is nagyban hozzájárul. A Ghibli Szállítmányozási Kft. a fenntartható jövő kialakítását és a közösségek támogatását is elősegíti.